Breatharian Engine se nebojí být konkrétní. Jak zní jejich debutový singl 2020 (Exkluzivní premiéra)

Představme si další nováčky!

Jmenují se Breatharian Engine a přistupují k odvážné fůzi fuzzy rocku s prvky stoneru a hardcore punku. Kapelu tvoří zpěvák Jakub (také činný v KODDN), kytarista Alex (dříve The Fighter), bubeník Marek (dříve HYV) a basák Tom (Seňor Sanchez) a krom hraní členové sdílí také náklonnost k breathariánství a pránické výživě.

A také dali společně dohromady singl 2020, který si už nyní můžete exkluzivně pustit skrze Klubovní Youtube kanál!

“Skladba 2020 je naším prvním singlem a obsahově reflektuje světové dění v uplynulém roce. Nalijme si čistého vína a přiznejme si, že se ze společnosti vytrácí racionalita a nastupuje světovláda ještěrů z pekel.” zahahuje kapelu nekompromisně rozpravu ke svému singlu.

“Naše hudba je manifestem svobodné společnosti a bojuje za to, aby život na Zemi, tak jak ho známe, nebyl brzy minulostí. My v Breatharian Engine věříme, že vědomá práce s pránou a kvalitními riffy představují způsob, jak vést tento nerovný boj.” nezříká se nově složená formace konkrétní formy vyjádření, což nám bylo na Klubovně vždycky sympatické.

A jak celá tahle společenskou-kritická novinka vznikala?

“Nahrávání singlu proběhlo na tajném, vysoce energetickém místě v Brně. O video (záznam, střih) se postaral Ondřej Baštinec, audio produkci má na svědomí Tomáš Suchánek (spolupráce se sinks, KODDN, MMNK, Janet A…). Věříme, že jsme společnými silami stvořili dílo, které každého člověka dobré vůle povznese do vyšších vibračních sfér a tímto bychom chtěli všechny pozvat k poslechu, shlédnutí a sdílení.” doufá kapela, která nás zaujala hned na první dobrou.

A Vás? Dejte jim vědět!

klubovna logo banner

13. 2. 2013 – v toto na oko banální datum vzniklo něco, co z původního skromného a ne úplně sebevědomého článku přerostlo v nynější podobu. Právě v tento den totiž světlo světa poprvé spatřila Klubovna. Z původně hudebně publicistické rubriky na jednom z webzinů vznikl samostatně soběstačný projekt, který se však snaží navázat na původní ideu. Nedělat ze svých fanoušků pouhé bezduché konzumenty, ale aktivní součást celého mimořádně interaktivního projektu.

Sleduj nás na:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 2 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.